Våra tjänster

Våra tjänster

Vår tekniska utrustning i kombination med kompetens och erfarenhet gör oss extremt flexibla. Varje uppdrag är unikt och innehåller oftast specifika önskemål. Vi arbetar nära våra kunder och tillverkar alla typer av transportskruvar och skruvtransportörer samt likvärdiga konstruktioner. Hör av dig. Vi löser dina behov.


Unik bockmaskin

Med vår nya bockmaskin kan vi erbjuda våra kunder fler specialprodukter och  snabbt lösa komplicerade uppdrag. Bockmaskinen är utvecklad av Wevik Maskin och bockar lösa skruvsegment i olika dimensioner och olika material som Hardox, Duplex och 253 MA. Utvecklingsprojektet har fått stöd av EU:s regionala utvecklingsfond.

Skräddarsydda lösningar

Vi kan erbjuda skräddarsydda koncept vid köp av transportörer från oss. Det innebär att vi efter tillverkning även monterar och provkör på plats och utbildar operatörerna i den nya levererade utrustningen. Om det behövs hjälper vi även till med kompletterande produktionsutrustning.
Under projektet är det viktigt att du känner dig trygg och uppdaterad om hur arbetet går. Vi håller därför en kontinuerlig och öppen dialog från början till slut.

Vårt erbjudande
Vi utför projektering/ uppmätning på plats hos er.
Vi utför nödvändiga ritningar.
Vi kostnadsberäknar och presenterar en komplett lösning. 
Vi tar hand om material och inköp.
Vi utför montering/ service och underhåll/ Akuta reparationer.

Kontakta oss för att få ett förslag
Ring oss och berätta om dina behov och förutsättningar. Får vi tydliga specifikationer från dig får du ett produkt- och kostnadsförslag snabbt ifrån oss. Har du bara en idé hjälper vi dig att ta fram den optimala lösningen.

Som några kunder uttrycker det:

"Vi behövde bara beskriva funktionen, Wevik Maskin tog därefter ansvar för helheten och levererade en komplett anläggning.”

"Det första mötet med Wevik kändes bra från början. De var engagerade och hade viljan att lösa vårt problem och de tog entreprenadrollen vilket var otroligt skönt"


Kontaktpersoner: Martin Brunnberg och Henrik Blomqvist

 

 

 

 

Åk till toppen