Våra tjänster

Våra tjänster

Vår tekniska utrustning i kombination med kompetens och erfarenhet gör oss extremt flexibla. Varje uppdrag är unikt och innehåller oftast specifika önskemål. Vi arbetar nära våra kunder och tillverkar alla typer av transportskruvar och skruvtransportörer samt likvärdiga konstruktioner. Hör av dig. Vi löser dina behov.


Unik bockmaskin

Med vår nya bockmaskin kan vi erbjuda våra kunder fler specialprodukter och  snabbt lösa komplicerade uppdrag. Bockmaskinen är utvecklad av Wevik Maskin och bockar lösa skruvsegment i olika dimensioner och olika material som Hardox, Duplex och 253 MA. Utvecklingsprojektet har fått stöd av EU:s regionala utvecklingsfond.

Nyckelfärdiga lösningar

Vi erbjuder alltid nyckelfärdiga koncept vid köp av transportörer från oss. Det innebär att vi att vi efter tillverkning monterar och provkör på plats och utbildar operatörerna i den nya levererade utrustningen. Om det behövs hjälper vi även till med kompletterande produktionsutrustning

Kontakta oss och få ett förslag

Ring oss och berätta om dina behov och förutsättningar.

Får vi tydliga specifikationer från dig får du ett produkt- och kostnadsförslag snabbt ifrån oss. Har du bara en idé hjälper vi dig att ta fram den optimala lösningen.

Åk till toppen