Transportskruvar

Transportskruvar – för alla typer av material och branscher

Vi tillverkar de flesta typer av transportskruvar, i olika storlekar och varianter, med eller utan kärnrör, med eller utan tråg och lock och med alla typer av blad och stigningar. Med vår egenutvecklade bockmaskin kan vi dessutom erbjuda tillverkningen av lösa gängor med kort leveranstid som kan användes för snabb lösning t ex vid haverier och reparationer. Vi är även underleverantör till andra mekaniska verkstäder som tillverkar skruvar. Vi levererar skruvar i svart, rostfritt, syrafast, värmebeständigt och härdat stål.

Vi matchar dina behov

Syfte, funktion och användningsområde är unika för varje kund. Vi matchar behoven och erbjuder flera olika material utöver standardstål: rostfritt, Hardox, syrefast, duplex eller värmefast stål. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi ständigt nya produkter efter behov. Vi är licensierade enligt:
SS-EN ISO 9606-1 135P BW FM och SS-EN ISO 9606-1 136P BW FM5.

Olika skruvar för olika användningsområden

Transportskruvar används inom i stort sett alla branscher för att snabbt, driftsäkert och kostnadseffektivt transportera gods. Det finns olika skruvar för olika behov, t ex med:

Standardgänga, för hårda material och långa transportsträckor

Progressiv gänga, för jämn fyllnadsgrad vid transport av svårdoserade material

Ekergänga, för material med varierande styckestorlek samt vid utmatning ur materialfickor

Paddelgänga, för ”valvbyggande” material samt vid utmatning ur materialfickor

Kärnlös gänga, för våta, klibbiga och långfibriga material

Åk till toppen